Termeni de utilizare

Termeni de utilizare

Termeni de utilizare – Termeni

Platforma online poate fi utilizata numai pentru scopuri legitime,  orice utilizare in scopuri ilegale sau neautorizata fiind interzisa.

CashStock.ro oferă o modalitate ușoară și convenabilă de a face stocurile neutilizate vizibile in piață, dand posibilitatea celor interesati sa le achizitioneze la un pret atragator pentru o plata imediata.

1.Introducere

Platforma este cunoscuta formal CashStock.ro si este operata de K.Gruppe Srl, utilizarea ei fiind supusă termenilor și condițiilor de utilizare. Termenii se aplică tuturor utilizatorilor platformei CashStock.ro, incluzand dar fara a se limita la utilizatori, clienții perosane juridice, furnizorii și / sau colaboratori de conținut.

Dacă accesați și să utilizați aceasta platforma, acceptați să respectați și sunteti de acord să respectati termenii și politica noastră de confidențialitate.

2.Definitii

CashStock.ro presteaza servicii de intermediere vanzare-cumparare, in termenii si conditiile contractuale, prin expunerea si promovarea produselor Vanzatorului si prin acordarea catre Cumparatori a accesului la produse prin intermediul facilitatiilor tehnice ale platformei online.

Vanzatorul este persoana juridica legal constituita si autorizata in Romania care urmareste sa-si valorifice prin intermediul platformei online CashStock.ro, stocurile neutilizate, dobandite de acesta prin cumparare de la terti furnizori in diferite scopuri precum si stocurile nevalorificate de semifinite, finite, rebuturi tehnologice s-au deseuri rezultate in urma proceselor tehnologice proprii.

Cumparatorul este persoana juridica care solicita prin lansarea unei comenzi catre Vanzator prin intermediul platformei CashStock.ro, achizitia produselor expuse si promovate la vanzare de catre Vanzator prin intermediul aceleiasi platforme.

3.Utilizarea platformei CashStock.ro

Sunteți de acord să utilizați site-ul nostru pentru scopuri legitime și nu pentru orice scopuri ilegale sau neautorizate, inclusiv, fără a se limita la încălcarea oricărei proprietăți intelectuale sau dreptul de confidențialitate.

Prin acceptarea termenilor, declarați și garantați că sunteți reprezentant legal al persoenelor juridice care isi exprima interesul pentru utilizarea platformei CashStock.ro.

Sunteți de acord să nu utilizați platforma CashStock.ro pentru a efectua orice activitate care ar constitui un delict civil sau penal sau viola orice lege. Sunteți de acord să nu încercati să interferati cu caracteristicile de rețea sau de securitate ale platformei online sau pentru a obține acces neautorizat la sistem.

Sunteți de acord să furnizati informații exacte, cum ar fi adresa de e-mail, adresa poștală și alte date de contact, în scopul de utiliza platforma astfel incat sa puteti fi contactați după cum este necesar.

Sunteți de acord să actualizati prompt contul și informațiile si autorizați K.Gruppe Srl să colecteze și să utilizeze informațiile menționate mai sus pentru a vă contacta în conformitate cu politica de confidențialitate.

4.Condiții generale

CashStock.ro își rezervă dreptul de a refuza serviciul pentru oricine, în orice moment, din orice motiv. Ne rezervam dreptul de a face orice modificări pe platforma, inclusiv desființarea, modificarea, suspendarea sau întreruperea oricărui aspect al platformei, în orice moment, fără notificare putand fii impuse oricand reguli sau limite suplimentare cu privire la utilizarea site-ului. Sunteți de acord ca accesarea si utilizarea site-ului va însemna că sunteți de acord cu orice modificări.

Sunteți de acord că CashStock.ro nu va fi răspunzătoare față de utilizatori sau orice terță parte pentru orice modificare, suspendare sau întrerupere a site-ului nostru sau pentru orice serviciu, conținut, caracteristică sau un produs oferit prin intermediul site-ului nostru.

5.Politica comerciala

Platforma CashStock.ro este dedicată companiilor cu activitati in industriile prelucratoare (constructii, chimica, FMCG, prelucrarea lemnului, pielarie, prelucrarea metalelor, hartie, plastic si textile), asigurand pentru acestea un cadru profesional de tranzactionare in conditii de libera piata pentru comercializarea oricarui stoc neutilizat de materii prime, consumabile, semi-finite, finite, rebuturi tehnologice s-au deseuri rezultate in urma proceselor tehnologice proprii.

Cashstock.ro isi propune să ofere un mod simplu, ușor și convenabil pentru cumpărare, sa atraga cumpărători prin preturi accesibile, disponibilitate variata de produse, facilitati tehnice accesibile, oferind in acelasi timp solutii si suport necesare pentru toti utilizatorii platformei, vanzatori si/sau cumparatori.

Astfel, cumparatorii vor avea continuu la dispozitie produse din grupele de materii prime, consumabile, semi-finite si finite, rebuturi tehnologice s-au deseuri din industriile si expuse si promovate pe platforma din industriile prelucratoare (constructii, chimica, FMCG, prelucrarea lemnului, pielarie, prelucrarea metalelor, hartie, plastic si textile).

Pretul de vanzare al produselor la prima expunere pe platforma, va fi cel stabilit de vanzator urmand ca la fiecare interval de 30 zile sa fie aplicate reduceri comerciale pentru toate produsele ramase nevandute conform unei grile, agreate cu vanzatorul, odata cu termenii si conditiile de utilizare a platformei.

In conditiile in care reducerile succesive la intervale de cate 30 de zile nu s-au incheiat cu vanzarea produsului, dupa 180 de zile de la prima expunere, produsul se retrage definitiv de la vanzare, urmand ca la solicitarea Vanzatorului acesta sa poata fi expus in grupa produselor reziduale pentru un pret de vanzare adecvat, timp de alte 180 de zile.

Avand in vedere cele de mai sus, orice produs poate fi gasit expus la vanzare de catre cumparatori pentru o perioada de cel mult 180 de zile de la prima expunere.

6.Produse sau servicii

Toate achizițiile prin intermediul site-ului sunt limitate de disponibilitatea produsului. CashStock.ro are calitate de intermediar între cumpărător și vânzător, nu este proprietarulul stocului oferit expus si promovat la vanzare pe platforma și nu este răspunzător pentru livrarea produselor comandate. CashStock.ro va depune toate eforturile pentru a se asigura că tranzacția între cumpărător și vânzător se va finaliza in timp util.

CashStock.ro poate, fără o consultare prealabilă, limita sau anula cantitățile oferite pe platforma sau de a limita vânzările de produse sau servicii pentru orice companie, regiune geografică sau jurisdicție.

Prețurile la produsele oferite prin intermediul site-ului sunt exprimate în LEi si nu includ TVA.

CashStock.ro își rezervă dreptul, la libera alegere, de a refuza comenzi, in cazul unor nereguli suspectate. CashStock.ro va depune toate eforturile pentru a se asigura că informațiile referitoare la produs / stoc la site-ul este corect.

7.Furnizare informatii despre continut

Recunoașteți că, în cazul în care sunteți un Vanzator ca sunteti responsabil de toate informații de încărcare produs / stoc, distribuite prin intermediul Platformei CashStock.ro.

Sunteti de acord ca pentru orice continut prezentat vei fi singurul răspunzător pentru corectitudinea conținutului pe care îl furnizati platformei CAshStock.ro pentru prezentare.

CashStock.ro nu are nicio responsabilitate și nu își asumă nici o responsabilitate pentru orice continut postat de dvs. sau orice terță parte.

CashStock.ro își rezervă dreptul de a încărca pe site-ul orice informatie precum și pentru a elimina și / sau șterge orice conținut considerat inacceptabil.

8.Erori și omisiuni

Vă rugăm să rețineți că site-ul poate conține erori sau inexactități tipografice și nu pot fi complete sau curente. CashStock.ro își rezervă dreptul de a corecta orice erori, inadvertențe sau omisiuni și de a modifica sau actualiza informațiile în orice moment, fără o notificare prealabilă (inclusiv după ce o comandă a fost trimisă).

Astfel de erori, inexactități sau omisiuni se pot referi la descrierea produsului, a prețurilor, localizare, promovare și disponibilitate. HEMETRADING își rezervă dreptul de a anula sau de a refuza orice comanda plasata pe baza unor informații eronate sau disponibilitatti incorecte, în măsura permisă de legea aplicabilă.

9.Limitarea răspunderii

CashStock.ro, pune la dispozitie platfoma ca atare fără garanții explicite sau implicite de acces neintrerupt la informațiile conținutului, precum și la funcțiile și serviciile oferite, intreaga răspundere și riscurile în ceea ce privește utilizarea fiind asumate de utilizator.

CashStock,ro nu garantează că site-ul, sau funcționarea acestuia,conținutul și facilitatiile serviciile puse la dispoziție, vor fi accesibile în timp util, sigur, fără întreruperi sau fără erori, că erorile vor fi corectate sau că site-ul sau serverele sunt libere de viruși sau alte componente daunatoare.

Utilizarea site-ului este pe riscul dumneavoastra si va asuma întreaga responsabilitate pentru orice costuri asociate cu utilizarea site-ului, CashStock.ro nefiind responsabil pentru orice daune de orice fel legate de utilizarea site-ului.

In nici un caz K.Gruppe Srl, angajații sau colaboratorii acesteia nu vor putea fi facuti răspunzători pentru eventualele daune directe, indirecte, speciale sau accidentale.

10.Litigii

Eventualele litigii care decurg din sau în legătură cu termenii, utilizarea site-ului, sau serviciile oferite pe site-ul va fi soluționat în conformitate cu legislația din Romania.

11.Politica de confidentialitate

CashStock.ro poate colecta informatii de la clientii platformei pe care le va oferii în mod voluntar prin intermediul aceleiasi platforme, e-mail sau orice alt contact direct de client fara a vinde sau închiria aceste informații pentru alte scopuri decat pentru a indeplinii o cerere, de exemplu pentru a finaliza o comanda.

Politica de confidențialitate descrie practicile de confidențialitate pentru www.cashstock.ro si se aplică doar la informațiile colectate de acesta platforma.

Print Friendly, PDF & Email

X